Vrouwen liegen vaker tijdens online dating

Hoe we het ook draaien of keren, uiteindelijk beschikt iedereen wel over een minder goed kantje. Toch willen we dat niet altijd zo laten uitschijnen naar de buitenwereld toe en daarom verdraaien we wel eens de realiteit om er beter uit te komen. Met andere woorden, iedereen liegt wel eens, in het bijzonder op het internet. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de informatie die we terugvinden op profielen op datingsites. Een onderzoek van Datingnet wees uit dat het vooral de vrouwen zijn die vaak liegen op een datingsite, maar ook de mannelijke gebruikers zijn lang niet altijd even eerlijk.

Eén op vier liegt

Van alle ondervraagde vrouwen heeft maar liefst 27 procent aangegeven wel eens te liegen bij het invullen van haar datingprofiel. Daar tegenover staat dat amper 18 procent van de ondervraagde mannen heeft gesteld wel eens uit te pakken met een leugentje. Als we deze cijfers moeten geloven, dan zijn vrouwen dus een stuk onbetrouwbaarder op datingsites, maar de vraag is of deze cijfers wel correct zijn. Wie zegt er namelijk dat mannen even toegeeflijk zijn als vrouwen wanneer het aankomt op het verspreiden van foutieve informatie? Daarnaast kunnen mannen en vrouwen ook een compleet ander idee hebben van wat nu wel en wat nu geen leugen is.

Leugens

Er dient ook te worden vastgesteld dat er per geslacht twee grote gegevens zijn waar wel eens over wordt gelogen. Bij mannen gaat het om de lengte en de carrière. Dit kan een flinke domper zijn voor de vrouw wanneer in werkelijkheid de man 30 centimeter kleiner blijkt te zijn dan hij op zijn profiel heeft aangegeven. Had ze dat eerder geweten had ze die hoge hakken wel thuisgelaten… Bij vrouwen wordt er dan weer vooral gelogen over hun carrière en (hoe kan het ook anders) hun leeftijd.

Wat meteen opvalt is dat vrouwen tussen de leeftijd van 25 en 30 jaar vooral liegen over hun leeftijd. Bij mannen valt dan weer meteen op dat er tussen de leeftijd van 34 en 39 vooral wordt gelogen over hun werk. Dergelijke leugens worden verspreid om slimmer en zelfstandiger over te komen.

Foute formulering 

Eigenlijk kunnen we na afloop van het onderzoek alleen maar stellen dat het onderzoek niet geheel betrouwbaar is te noemen. Dit eigenlijk omwille van het feit dat er een compleet verkeerde vraag is gesteld. De vraag is namelijk niet of mannen of vrouwen het vaakst liegen op hun datingprofiel, de vraag is hoeveel mannen en vrouwen daadwerkelijk toegeven dat ze liegen. Over het algemeen kunnen we echter niet anders dan stellen dat vrouwen doorgaans vaker betrapt worden op het verspreiden van foutieve informatie. Als we eens grondig naar alle vrouwelijke profielen kijken stellen we vast dat maar liefst meer dan 30 procent van de vrouwen gebruikmaakt van een bewerkte foto. Dat is natuurlijk heel veel en niet helemaal eerlijk.

Vergelijk betrouwbaarheid 

In principe hoeft eerlijkheid nog niet zozeer een probleem te vormen. Wanneer er daadwerkelijk iets moois ontstaat worden die kleine leugentjes namelijk al snel voor lief genomen, maar wat wanneer blijkt dat de persoon waarmee u heeft afgesproken in het echt compleet anders is dan hij of zij zich voordeed online? Om dat te voorkomen maken heel wat datingsites gebruik van een handmatige ID-controle. Hierdoor wordt de betrouwbaarheid van de verschillende datingprofielen gewaarborgd en bent u er dus altijd zeker van dat de persoon waarmee u afspreekt daadwerkelijk zal voldoen aan uw verwachtingen.

Datingsites vergelijken

Wanneer u wil proberen achterhalen welke datingsite over zo’n handmatige ID-controle beschikt kunt u er voor kiezen om de verschillende datingsites op het internet te vergelijken. Vergelijk alle sites door gebruik te maken van de mogelijkheden van de website Gratisdatingsite. Hier worden alle voor- en nadelen van de verschillende datingsites netjes voor u op een rijtje geplaatst zodat u meteen voor uzelf kunt uitmaken welke datingsite het interessantst is. Daarnaast voorziet Gratisdatingsite haar bezoekers ook van interessante informatie, tips en beoordelingen van de verschillende datingsites waardoor u zeker en vast zult kiezen voor de interessantste en meest betrouwbare datingsite.

Trends in trouwringen

De trouwring staat symbool voor de vereeuwiging van de liefde. Het symboliseert de reden waarom je samen met jouw partner het huwelijksbootje gaat instappen. Je gaat er vanuit dat je dit maar één keer in je leven doet. Het uitzoeken van de juiste ringen kan daarom best lastig zijn. Los van een leuk, uniek en modern design wil je natuurlijk ringen uitzoeken die binnen een bepaald budget passen. De klassieke ringen, zoals de meeste dragen, verdwijnen steeds meer bij moderne trouwerijen.

Samensmelten van materiaal soorten

Het is nu de trend om ringen te dragen die niet identiek zijn aan de ring van de partner. Denk hierbij bijv. aan een brede titanium mannelijke ring en een titanium smalle ring bekleed met diamanten en goud, voor een vrouwelijke uitstraling. Ten opzichte van vroeger waren de ringen vaak glad goud van kleur. Deze ringen zijn nog steeds populair, maar nu zie je dat men bij het ontwerp en de productie van trouwringen veel vaker gebruik maakt van verschillend soorten goud en andere materialen. Hierdoor worden de ringen uniek. De mogelijkheden zijn veel groter geworden, mede door de technologische ontwikkelen. Nieuwe methode ontstaan om de materialen in elkaar te smelten. Denk hierbij aan bijzondere ontwerpen waarin titatium, staal gecombineerd wordt met goud. De materialen krijgen een andere kleur bijv. een gouden ring met een zwart titantium streep. Standaard ringen zijn te verkrijgen, maar je kan natuurlijk ook zelf trouwringen laten ontwerpen waarbij je zelf de materialen kunt kiezen. Op deze manier heb je een uniek design.

De materialen titanium en carbon stijgen aan populariteit. Titanium bekend uit de bouw en geneeskunde en Carbon bekend van de motorsport. Ten opzicht van titanium is carbon heel erg ligt. Beide materialen zijn erg sterk en duurzaam en zorgen voor een masculine uitstraling. De materialen gecombineerd met elkaar zorgen voor mooie ontwerpen voor man en vrouw.

In veel gevallen zou je een vrouw zien met een diamanten steen op de ring, bij mannen niet. In opkomst is nu de ring waarbij de man ook één of enkele gekleurde diamanten heeft. Denk hierbij aan donkere kleurtinten.

Kwaliteit van trouwringen

Design, materiaal en kwaliteit van de materialen bepalen de prijs. Goud is te verkrijgen in diverse karaats. Onder de 14k mag niet als goud beschouwd worden, voordeel hiervan is wel dat de prijs lager ligt. Het goud is namelijk minder puur. De meeste collecties bij erkende juweliers ligt het karaats goud tussen 14 en 18k. Als je zeker wilt zijn van de kwaliteit en echtheid kan je het best gaan naar een trouwringen specialist. Zij hebben de meest actuele collecties en kennis in huis om verder te adviseren bij deze toch wel bijzondere aankoop.

Ook snel de juiste dating site vinden

Ook jij kunt snel de juiste dating site vinden. Dit kun je gaan doen door een vergelijker te gaan gebruiken. Misschien heb je wel eens een prijsvergelijker gebruikt en denk je dat het daarmee te vergelijken is. Toch is het wel enigszins anders. Bij een datingvergelijker moet je ook een paar gegevens klaar hebben maar dat zijn gegevens die met jezelf te maken hebben. We willen je graag gaan uitnodigen om op de link in dit artikel te gaan klikken. Je ziet dan dat de datingvergelijker vele goede dating sites heeft. Er worden zelfs de meest populaire weergegeven van dit moment.

Toch zul je zien dat er ook vele categorieën zijn en dit zijn dat categorieën voor alleenstaande ouders en voor hogeropgeleide mensen. Wanneer jezelf tot één van deze doelgroepen behoort dan kun je nog makkelijker leuke mensen leren kennen. Stel je bent een alleenstaande ouder dan kun je je voorstellen dat het goed is om je in te gaan schrijven op een website waar andere alleenstaande ouders zijn. Ook vind je hier mensen die geen kinderen hebben maar die er geen probleem mee hebben dat de partner al kinderen heeft. Dit maakt het vinden van een leuke date een stuk eenvoudiger.

Hoe vind je snel de juiste dating site

Wanneer je tot de doelgroep van één van de categorieën behoort dan kun je het beste eerst hier een kijkje gaan nemen. Is dit niet het geval dan is het goed om te kijken bij één van de algemene dating sites. Je zult zien dat er ook veel geschikte dating sites staan bij de meest populaire datingsites. Het is goed om te weten dat er ook meteen een beoordeling te zien is. Zo weet je meteen hoe goed de website wordt beoordeeld door leden en oud leden.

Dit zijn objectieve beoordelingen en als jezelf een ervaring met een datingsite hebt dan kun je deze ook bij de datingvergelijker achterlaten om zo de andere bezoekers te helpen de juiste keuze te maken. Het gebruik van de vergelijker is dus zeer aan te raden als je een leuke dating site wilt vinden. Je zult er namelijk altijd een dating site gaan vinden die echt bij je past.

Eerste date

Een eerste date! Het is altijd spannend om voor het eerst met iemand samen iets te doen. Hoe moet je je gedragen, wat doe je aan en wat voor activiteit kunnen jullie het beste doen?

De ontmoeting

Tegenwoordig is het al lang niet meer zo dat de man genoodzaakt is om een vrouw mee uit te vragen op een date. Ook vrouwen nemen het initiatief om de leuke jongen die ze op het oog hebben te vragen. Er zijn verschillende manieren om dit aan te pakken. De meest voor de hand liggende manier is natuurlijk op iemand afstappen. Toch kan het nogal eng zijn om zo op iemand af te stappen, omdat je direct een reactie krijgt. Het is dan ook niet voor niks dat internetdating steeds populairder wordt. Er zitten meerdere voordelen aan online je date vinden. Zo kun je lekker vanuit je luie stoel een berichtje naar iemand sturen en ben je niet per se tijdgebonden aan wanneer je met elkaar praat. Het zou ook minder pijnlijk zijn om iemand af te wijzen, als het uiteindelijk toch niks lijkt te worden. Internetdaten is daarnaast ook nog eens zeer succesvol! Zeker 21% van de relaties in Nederland is ontstaan door online daten.

De date

Als je dan je klik gevonden hebt en het zo ver is om een eerste date te regelen, is het belangrijk om erop te letten dat je niet met een fake-profiel te maken hebt! Spreek altijd bij de eerste date af op een openbare locatie. Mocht er dan iets niet pluis zijn, kan er makkelijk hulp toeschieten. Als je elkaar al eens in het echt hebt ontmoet kan je natuurlijk ook wat anders leuks gaan doen. Een date hoeft niet per se een super luxe diner te zijn. Gewoon een filmpje kijken op de bank met een drankje erbij kan ook al genoeg zijn. Het gaat erom dat je samen bent en elkaar beter leert kennen. Toch wat originelers? Kijk naar de interesses van je date. Is het bijvoorbeeld een sportief typetje; ga samen naar een klimbos of kanoën. Houdt je date meer van cultuur, dan is een museum of exhibitie meer jullie ding. De opties zijn eindeloos!

Laatste tip

Het klinkt heel cliché, maar is toch zeker waar. Uiteindelijk is het het belangrijkste dat je jezelf bent. Door je zenuwen zal je misschien niet gelijk op je gemak zijn, maar probeer niet om een ander personage te spelen dat wie je werkelijk bent. Ja, op de eerste date is het misschien een succes omdat je de persoon bent die je date wilt dat je bent. Dit imago is echter moeilijk hoog te houden als er meer dates volgen en jullie elkaar beter leren kennen. Eerlijkheid duurt het langst. En mocht je toch niet elkaars typen zijn, is dat helemaal geen ramp! Je wilt toch bij degene zijn waar je het best mee klikt. Een masker voorhouden zal je kans om de perfecte match te vinden niet vergroten en je ook zeker niet gelukkiger maken.

Hoe vind je een leuke date?

Vrijgezel zijn is leuk maar gaat na een tijdje toch vervelen. Het is weer tijd om je stoute schoenen aan te trekken en te gaan daten! Er zijn grofweg twee manieren op een leuke date te vinden, namelijk ‘in het echte leven’ en via het internet. Niet alle mannen hebben de ballen om een meisje in het echt aan te spreken en om haar telefoonnummer te vragen. Er zijn ook vrouwen die beweren in het echte leven geen leuke mannen tegen te komen, maar waarschijnlijk kijken zij te veel naar de tv-serie ‘Desperate Housewives’. Gelukkig is er voor deze mensen ook nog een uitweg, online daten!

Date vinden in real life

Een date vinden in het echte leven kan heel simpel en tijdbesparend zijn. Het nadeel hiervan is dat je er wel veel lef voor moet hebben en zelfverzekerd moet zijn. Het eerste wat je moet doen is een leuk meisje tegenkomen. Wanneer je bijvoorbeeld in de stad bent of rondom het station kom je er tientallen tegen en het enige wat je nog hoeft te doen is je prooi uit te kiezen. Zoek naar een excuus om een kort praatje met haar te maken en sluit af met haar telefoonnummer te vragen. Als je haar nummer krijgt betekent dat er potentie is en dat de volgende stap voor jou is om haar uit te nodigen voor een date.

Relatie vinden online

Heb je geen date in het echte leven gevonden? Schrijf je nu in op een datingsite. Let op vrouwen worden hier doodgegooid met mailtjes of berichten van mannen dus wees origineel! Het voordeel is dat je hetzelfde bericht naar honderden vrouwen kunt sturen en afwachten tot iemand reageert. Het nadeel is dat je elkaar nog in het echt moet ontmoeten en daarom zijn eerste dates vaak zenuwslopend en ongemakkelijk. Omdat vrouwen op datingsites zo veel berichten krijgen is het ook mogelijk dat ze jouw leuke originele berichtje over het hoofd ziet!

ZoenFoto, alleen maar kussend op de foto!

Vanaf nu alleen nog maar zoenend op de foto!

Een kus op de wang, hand of mond het maakt niet uit zolang er maar gekust wordt op de foto. Professionele ZoenFotograaf Daniëlle Sessink biedt bedrijven en particulieren de mogelijk om een echte sfeermaker toe te voegen aan hun evenement of feest. “Zoenend op de foto met wie of wat je maar wilt, dit zorgt voor leuke foto’s”. De foto’s krijgen emotie en geven een leuke herinnering weer.

Het mooie van een zoen

Wist u dat de allereerste afbeelding van een verliefd zoenend paar, stamt uit 1500 en werd gemaakt in India. Zoenen is tijdloos en universeel, dat is een feit. We geven er mee aan dat we voelen voor iemand. Het is leuk, liefdevol, grappig en altijd positief! Door een zoen op een foto vast te leggen, leg je een emotie vast en bij zoenen maak je endorfine aan, dus je wordt er ook nog eens heel blij van!

De Zoenfotograaf

Een professionele fotograaf zal de foto’s maken en zorgt voor de invulling van een leuke foto en goed ingevuld beeld. Onze zoenfotograaf zal er voor zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen en een leuke pose aannemen zodat de foto er top uit komt te zien.
Naast dat het een leuk aandenken en sfeermaker is voor een (thema)feest, kan je ook een persoonlijke tekst toevoegen of reclame maken voor je bedrijf.

Spread the love met zoenfoto’s! Het leukste moment van jou evenement vastgelegd

Verschillende lichaams aanpassingen.

Uiterlijk is een grote aandacht punt. We hebben duizenden hair en skin producten. Het lijkt erop dat we dit nog lang zullen hebben. Rolmodellen van jonge tienermeisjes en tienerjongens. zijn meestal personen die volop in beeld tevoorschijn komen en een constante represantatieve look moeten hebben voor de camera. Denk aan zangers en zangeressen, acteurs en actrices. Naast alle producten die je tegenwoordig kunt aanschaffen om je beste jij te zijn is er niet altijd iets wat je kan smeren om jezelf mooier te vinden. Het kan zijn dat je verschillende onzekerheden heb van je lichaam die je niet kunt verbergen en dolgraag zou willen veranderen. Plastische chirurgie biedt daarvoor een oplossing. Hier is een lijst van toepassingen die je kunt aanbrengen aan je lichaam.

Rimpels

Narmate je ouder word zul je last krijgen van een hangende huid. Niemand kan tijd tegen gaan, althans dat dachten we. Doormiddel van rimpel behandelingen kunnen chirurgen je gezicht recht trekken en ervoor zorgen dat je rimpels als het ware worden rechtgetrokken.

Facelift

Heeft je gezicht weinig volume en zit het maar slap en hangend uit? Dan is een gezichtsbehandeling misschien wel het nodige effect om je gezicht weer sprankelend over te laten komen. Een liquid facelift zorgt ervoor dat je gezicht een vollere en levendiger uitstraling sprankelt. Doormiddel van fillers zorgen chirurgen ervoor dat je gezicht opgevult word en zo het vollere effect doen doorschijnen. Het doel van een facelift is het doorgeven van een jongere effect zodat het fris en fruitig eruit ziet.

Neus

Neuzen zijn een groot aandacht punt van ons gezicht. Het steekt uit en zal waarschijnlijk als eerst opvallen bij mensen. Het is een cruciale gedeelte van je lichaam maar het kan bij sommige een last zijn. Je neus kan scheef staan of een hele vervelende bot hebben die ervoor zorgt dat je een soort van boog in je neus verschijnt. Een te grote neus kan ook ervaren worden als een probleem. Neuscorrecties kunnen ervoor zorgen dat je bepaalde features verkleind of aanschaft.

Lippen

Lippen komen in verschillende maten en vormen. Een behandeling aan de lippen kan op verschillende manieren. Het ligt aan de persoon in kwestie. De een heeft last van hangende lippen terwijl de ander het vervelend vind dat de lippen wat de dun overkomen. Hier is de oplossing voor om je lippen te laten opvullen.

Breathe Right

Breathe Right maakt de beste neuspleisters om de ademhaling door uw neus te verbeteren. Vanzelfsprekend kan dat een enorme hulp zijn om uw problemen betreffende het snurkgedrag aan te pakken. U gaat snurken omdat u niet optimaal kunt ademen door uw neus; neuspleisters zetten uw neus weer open. Met het aanwenden van Breathe Right zijn vele gebruikers dan ook van het snurken afgekomen. Het is niet vreemd dat er ruzie ontstaat tussen levensgezellen, omdat degene die snurkt niet zich niet laat overtuigen dat het zo erg is. Dat ernstige huwelijksproblemen kunnen voortvloeien uit stevig snurken, is algemeen bekend.

 

De keuze voor de neuspleisters van Breathe Right is dus niet zo vreemd. De geluiden die wij horen over Breathe Right zijn over het algemeen erg positief.

Ondervind zelf wat Breathe Right voor u kan betekenen

Waarschijnlijk kent u het benutten van anti snurk pleisters door sporters wel. Voor sommige sportmensen geven anti snurk pleisters net dat beetje extra lucht om optimaal te presteren. Indien u een probleem hebt inzake snurken, kunnen Breathe Right neuspleisters tevens bij u zorg dragen voor een betere inademing. Stop met snurken en maak uw huisgenoten blij.

Breathe Right heeft verschillende soorten anti snurk pleisters in een bijzondere uitvoering voor kinderen, in diverse tinten en in verschillende afmetingen. Om uw gesnurk een halt toe te roepen kunt u dus altijd een geschikte Breathe Right neuspleister vinden. Uw huisgenoten zullen uw beslissing toejuichen.

Gesnurk kan worden verholpen met anti snurk pleisters

Wilt u gemakkelijker ademen door uw neus? Breathe Right biedt u lucht en stopt het snurken. Eindelijk kunt u op een gemakkelijke wijze iets doen tegen snurken en behoeft u zich niet meer te schamen voor uw snurkgedrag. Ook voor u is dat belangrijk, want u gaat beter slapen en uitgeslapen opstaan. En zelf zult u uw dag fitter beginnen, want een prima nachtrust draagt hieraan bij. Stop snurken nu heeft meerdere soorten anti snurk pleisters op voorraad en levert ze u zonder verzend en verpakkingskosten in rekening te brengen.

Datingtips #1: Vrouwen blijven ontmoeten

Vrouwen blijven ontmoeten.

Vrouwen blijven ontmoeten, dat is minder moeilijk dan je zou denken. Veel mannen die zich afvragen hoe je dit doet, hebben vaak de neiging om de dingen in het leven moeilijker te maken dan nodig is. Eigenlijk is dat best vreemd, want over vele andere situaties denken zij helemaal niet zo diep na. Als jij denkt dat ik geen gelijk heb, stel jezelf dan eens de volgende vragen:

Wanneer jij een nieuwe televisie koopt, ga je dan eerst zelf uitvinden hoe deze werkt, of pak jij de handleiding erbij?

Wanneer jij een andere auto koopt, kijk je ooit in de handleiding?

Wanneer jij een nieuwe buitenkeuken koopt, pak je dan de montagehandleiding erbij of ga je eerst zelf proberen?

Laat me raden, je gaat alles eerst zelf uitproberen. Nu is de vraag: waarom denk jij bij een vrouw wel een handleiding nodig te hebben? Laat mij over één ding duidelijke zijn: wanneer jij een vrouw aan wilt spreken, maak het in jouw hoofd dan moeilijker dan nodig is. In plaats van je af te vragen hoe jij haar zou moeten benaderen, let liever op de kleine details.

Details zijn belangrijk.

Vrouwen houden ervan wanneer jij als man op de kleine details let. Het gaat dan natuurlijk niet alleen maar om de kleine details die zichtbaar zijn, zoals de kleding die zij draagt of haar accessoires. Nee, wanneer jij let op de kleine details, let dan vooral goed op de dingen die zij zegt. Vrouwen stellen dit erg op prijs wanneer jij dit doet, omdat zij dan het gevoel krijgen dat jij een goede luisteraar bent. Vraag me niet waarom, maar vele vrouwen ontwikkelen het gevoel dat zij een connectie met jou hebben of kunnen maken, wanneer zij het idee hebben dat jij een goede luisteraar bent. Zorg er dus voor dat jij, wanneer jij in gesprek bent met een vrouw, goed oplet op wat zij zegt en wat zij draagt.

Chatten met vreemden

Nieuwe mensen ontmoeten via internet is erg leuk. Je hoeft tegenwoordig niet meer uit te gaan om een man of vrouw te ontmoeten. Er zijn tegenwoordig diverse opties om iemand te ontmoeten op het internet.

Een van de mogelijkheden is om je in te schrijven op een datingsite of een gratis dating site. Middels een contact advertentie op je profiel kan je jezelf omschrijven voor het vinden van een date, relatie, vrienschap, chat of mail contact. Je kan op zo een dergelijke website reacties afwachten, maar je kan ook actief reageren op andere singles. Dit heeft het meeste succes, want passief afwachten zal niet altijd de juist mensen aantrekken.

Een andere mogelijkheid is om te chatten op een chatsite. Hier zijn er zat van te vinden als je op google chatten intikt. Over het algemeen zijn deze chat sites volledig gratis en alleen voor extra opties dien je dan wel te betalen. Het is een beetje een soort community site. Je zal er veelal de zelfde chatter aantreffen die altijd wel op de chat te vinden zijn.

Verder heb je ook nog een andere unieke mogelijkheid om te chatten, namelijk chatroulette. Chatten met vreemden met webcam en geluid kan hier middels een willekeurig koppel systeem. Je word keer op keer gekoppeld aan een chatpartner. Als het niet bevalt klik je door naar de volgende chatpartner. Erg leuk en spannend. Er is ook een gaychatroulette versie.

Als je internet hebt, ben je eigenlijk nooit alleen thuis. Ook Facebook gooit de wereld voor je open zodat je altijd even met iemand contact kan krijgen