Een kerstdate vinden

De decembermaand is in volle gang. De temperatuur daalt flink tot onder het vriespunt. Je zit als single man of vrouw alleen op de bank en vraagt je waarom je alleen op de bank zit.

Het is koud buiten, samen knus op de bank is toch voor velen een must. Sinterklaas is nog maar net voorbij. Misschien heb je kinderen, misschien ook niet. Kinderen kunnen dan toch nog dat stukje gezelligheid geven dan dat je alleen bent.

Of Misschien heb je wel gewoon een grote sociale vriendenkring en heb je lootjes getrokken. Op het avondje van Sinterklaas zijn dan de surprises aan de beurt. Als het avondje voorbij is, nadert dan toch de kerst. Dit weekend gaat het behoorlijk sneeuwen. Samen dan een sneeuwpop maken, op de slee van een heuvel af of elkaar inpeperen met sneeuwballen is toch iets waar je wellicht over fantaseert. Maar ook het idee dat kerst eraan komt maakt ook gedachten bij je los. Wat moet je nou toch met kerst. Iedereen maakt plannen en hoe ouder je wordt, hoe meer mensen om je heen toch gewoon een gezin hebben en daarmee de feestdagen thuis door brengen. Bij veel mensen veroorzaakt dit kippenvel.

Het liefst zou je misschien gewoon het vliegtuig pakken en wegwezen. Lekker naar een ander land en niet hoeven te denken aan al het leed dat er wellicht door de feestdagen wordt veroorzaakt. Dit is natuurlijk een goede optie. Wel eerst even iemand vinden die met je mee wil. Er zijn speciale reizen die dit aanbieden, al is het vaak niet echt bepaald goedkoop. Er wordt vaak wel tegen de duizend euro betaald voor een reisje van een week. Er zitten natuurlijk voor- en nadelen aan.

Een andere mogelijkheid je inschrijven op een datingsite. Hier staan veel singles op die waarschijnlijk toch ook net als jij op het laatste moment toch op zoek zijn naar een kerst- of decemberdate die de feestdagen een stuk aangenamer maken. Want niet alleen kerst staat voor de deur, maar ook de oud en nieuw viering. Je geliefde dan om twaalf uur kussen en elkaar geluk toewensen met een glas champagne zou je ook wel leuk vinden. Wie niet waagt, wie niet wint, misschien dan toch nog maar even op een singles site kijken?