De ontvangst

De ontvangst

Bij binnenkomst ontvang je een map. In deze map staan je persoonlijke gegevens (zoals je naam, geboortedatum en emailadres). Ook zit er een “matchformulier” in de map. Alvorens te starten zal er worden uitgelegd hoe de avond in z’n werk gaat.

De dames krijgen een vast tafeltje en de mannen rouleren. Tijdens een kort gesprek van 5 minuten heb je de kans om je aan elkaar voor te stellen en door middel van het stellen van diverse vragen met iedere persoon afzonderlijk kennis te maken.

Na ieder gesprek vul je discreet op het formulier “ja of nee’ in. Met je “ja” of “nee” geef je te kennen wel of niet ge├»nteresseerd te zijn om de ander nog eens te ontmoeten.

Na afronding van het speed dating gedeelte, heb je tijdens het informele diner de tijd om nog nader kennis met elkaar te maken.

Aan het eind van de avond lever je het formulier in. Bij een “match”, dus als de interesse wederzijds is, krijg je de volgende dag via de email van de organisatie het emailadres en/of het telefoonnummer van je match. Ook als je geen matches hebt, zullen we je dit laten weten. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je meerdere matches hebt.

En dan is het aan jullie beiden om met z’n tweetjes contact te leggen en zo een vervolgafspraak te maken… Wie weet wat er van komt. Je kunt er op z’n minst een leuke vriendschap aan overhouden.