Liefdes horoscoop

RAM

22-3 t/m 31-3
Ondernnemend
Voor Singles zal de 2e helft van mei druk zijn. Je hebt behoefte om je te bewijzen. Je contactvaardigheid zal bevorderd zijn, maar je mag niet te hard van stapel lopen, want ook voor de singles zal het nog even wachten zijn op een duurzame relatie.

01-4 t/m 10-4
Succesvolle maand
Voor Singles is de meest gunstige periode om iemand te ontmoeten gelegen tussen 15 en 25 mei. Deze maand maak je veel kans op een leuk contact.

11-4 t/m 20-4
Aangenaam begin
Voor de Singles kan het begin van mei een nieuwe start betekenen in een bepaald contact en je hebt succes.

STIER

21-4 t/m 30-4
Druk en variabel
Het is een rusteloze tijd en je kan niet stil zitten. De 1e dagen van mei zijn uitstekend om uitstapjes te maken. In de periode tussen 10 en 20 mei zal je veel contacten leggen met anderen.

1-5 t/m 10-5
Dynamisch en positief
Singles kunnen nu op een voorzichtige manier tot nieuwe contacten komen. Ook het wooncomfort kan verbeteren.

11-5 t/m 21-5
Druk en bezig
Je maakt veel positieve voornemens. De misverstanden stapelen zich op. Je koestert grote verwachtingen van iemand, maar je merkt dat een relatie niet echt opschiet zoals je dat wilt.

TWEELINGEN

22-5 t/m 31-5
Actief en ondernemend                                                                                                                                  Singles stellen zich op het einde van de maand mei erg veroverend op, waaruit een nieuwe passie of vriendschap kan voortvloeien.

01-6 t/m 10-6
Knopen doorhakken
Singles wacht een spannende en boeiende maand met plotse nieuwe liefdescontacten. Singles komen beter aan hun trekken dan degenen die in een relatie zitten.

11-6 t/m 21-6
Aangenaam begin
Singles maken zich mooi en leggen nieuwe contacten. Toevallige ontmoetingen verlopen aangenaam. Je meet je een andere haarkleur aan en verandert van make-up.

KREEFT

22-6 t/m 30-6
Eerst romantiek en dan inspanningen
Mei is een eigenaardige maand op relatievlak, maar tevens een mooie maand met heel aangename contacten. In de loop van de maand krijg je mooie attenties. Een contact of relatie was al enige tijd aan het slabbaken en resulteerde zich niet echt als een relatie.

01-7 t/m 10-7
Sterke start
Voor Singles is het een periode waarin een nieuwe relatie kan ontstaan. In de 2e helft van mei heb je succes en maak je je mooi en dit gaat niet onopgemerkt voorbij. Je staat meer dan anders open voor contacten.

11-7 t/m 23-7
Actieve maand
Singles zijn succesvol in de laatste dagen van de maand mei. De kans bestaat dat iemand zijn of haar gevoelens toont. Dit is een heel grote opsteker voor je.

LEEUW

24-7 t/m 31-7
Druk begin
Singles komen veroverend voor de dag in de 2e helft van de maand mei en dit met succes. Het is een tijd waarin je over veel zelfvertrouwen beschikt, zodat je je goed kunt uitdrukken.

01-8 t/m 10-8
Vleugels
Mei is een gunstige maand voor Singles die een nieuw contact kunnen leggen. Voor veel leeuwen zal deze maand of de volgende maanden een nieuw contact of relatie meebrengen. Je stapt uit de eenzaamheid. Deze tendens laat zich zien in het 2e deel van mei.

11-8 t/m 23-8
Aangenaam begin
Singles ervaren een sterke aantrekking of verliefdheid, maar het is momenteel afwachten. Je koestert grote verwachtingen naar iemand toe, maar deze worden momenteel niet ingelost.

MAAGD

24-8 t/m 31-8                                                                                                                                            Positieve contacten
Reizen en verplaatsingen staan op het programma. In de 1e dagen van de maand kun je romantische momenten beleven en kun je genieten van een aangenaam contact. Je ontmoet veel personen en deze sociale contacten zijn erg leuk te noemen.

1-9 t/m 10-9
Variabele maand
Singles kunnen wel snelle contacten en verliefdheden ervaren, maar stabiliteit zal er niet inzitten. Beschouw dit als een experimentele periode waarin je bijzondere mensen kan aantrekken. Heel wat Maagden ontmoeten gescheiden personen of personen in een bijzondere situatie.

11-9 t/m 23-9
Aciteve maand
De 1e helft van de maand gaat gebukt onder de druk van het alledaagse leven. Singles hebben de meeste kans om iemand te ontmoeten eind mei of begin juni. Er komen veel uitdagingen op je pad.

WEEGSCHAAL

24-9 t/m 30-9
Plichten
De laatste maanden heb je vertraging kunnen bemerken in je leven en je zult dan ook wat geduld moeten opbrengen. In mei zul je wel de handen uit de mouwen moeten steken om toch wat vooruitgang te kunnen brengen.

01-10 t/m 10-10
Succesrijke maand
Vootr Singles kan er een nieuw contact inzitten. Probeer je ongeduld te bedwingen want je kunt te snel geïrriteerd raken en daar vloeien verstoringen in de verstandhoudingen uitvoort. Je ervaart de laatste dagen van mei als kwetsend.

11-10 t/m 23-10
Aangenaam begin
Singles stellen zich verleidelijk op in het verloop van mei en worden onweerstaanbaar aangetrokken door iemand. In het algemeen zal mei voor velen een meeslepende seksueel getinte en passionele maand worden, maar dit vaak gekruid met conflicten.

SCHORPIOEN

24-10 t/m 31-10
Veel contacten
Je moet deze maand je best doen om goed op te schieten met anderen, want er ontstaan voortdurend kleine verstoringen die op den duur irritant zijn. Je ziet familieleden of oude bekenden terug. Je hebt veel behoefte aan begrip en aandacht.

01-11 t/m 10-11
Jezelf waarmaken                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     In mei sla je je vleugels uit. Je bent lange tijd alleen geweest of je bevond je in een frusterende relatie. Vanaf mei leer je opnieuw van het leven te genieten. Singles kennen een leuke maand met contactkansen in de 2e helft van mei. Plots en onverwacht kom je in de aandacht te staan. Nieuwe kansen komen op je af.

11-11 t/m 22-11
Doelstellingen maken
In deze en de komende maanden neemt de verwarring toe. Je bent met je levensweg bezig en weet niet altijd goed welke richting je uitmoet. In de 1e helft van de maand toon je je daadkrachtig, actief en ondernemend.
BOOGSCHUTTER

23-11 t/m 30-11
Actief en daadkrachtig
Mei staat synoniem met romantiek. Deze periode leent zich uitstekend om nieuw leven in je liefdesleven te blazen. Je passionele leven vaart er wel bij. Bepaalden maken een verovering. Je zet jezelf in de verf en treedt uitdagend naar voren. Je hebt behoefte om veel contacten te leggen. Nieuwe kennissen komen in je leven.

01-12 t/m 10-12
Je kans grijpen
Singles gaan in mei experimenterend met liefde om. Er zijn keuzes aanwezig en velen opteren voor een grote mate van vrijheid. In mei heb je succes in je contacten, maar anderzijds voel je je waarschijnlijk nog niet opgewassen om tot een relatie te komen.
11-12 t/m 21-12
Actie                                                                                                                                                                Voor Singles is het een prettige maand met mogelijke nieuwe contacten in het begin en aan het einde van de maand. Er komen drukke activiteiten op je weg.

STEENBOK

22-12 t/m 31-12
Heel inspannend
Bepaalde steenbokken hebben een niet zo prettig jaar achter de rug en zullen zich vanaf nu meer open moeten opstellen. In het voorbije jaar heb je je vaak teruggetrokken. Vanaf me komen er meer sociale contacten in je leven en kun je je al behoorlijk ontplooien.

01-1 t/m 10-1
Sterk begin
Singles zullen waarschijnlijk op een zeer onverwachtewijze tegen iemand aanlopen waarmee het klikt. Prettige belevenissen zijn voor je gereserveerd in de eerste 10 dagen van mei. Je krijgt leukt complimentjes en opstekers die je doen zwijmelen.

11-1 t/m 20-1
Beslissingen
In mei voer je een selecite door je vriendenkring. Je bent in de ban van iemand en dit kan in het midden van mei tot meer leiden.

WATERMAN

21-1 t/m 31-1
Spannend en vernieuwend
Het is een periode om te reizen en allerlei leuke zaken te beleven. Probeer je prikkelbaarheid te onderdrukken. De 1-mei dagen brengen heel wat nieuwe ervaringen met zich mee. Het wordt een drukke periode. Je krijgt veel volk over de vloer ofwel ga je eropuit en heb je veel contacten.

01-2 t/m 10-2
Gunstige ontwikkelingen
Singles hebben kans om iemand te ontmoeten. Voor bepaalden is een vriendschap erg belangrijk en dit zal de komende maanden nog verder groeien. In het begin van de maand moet je verplichtingen vervullen en eist je familie je aandacht op.

11-2 t/m 19-2
Soms verwarrend
Het zou voor Singles een leuke liefdesperiode kunnen worden met contactmogelijkheden in de eerste 10 dagen van mei. In het midden van de maand loopt er een en ander fout tussen jou en je geliefde. Je neemt de draad terug op tussen 22 en 30 mei.

VISSEN

20-2 t/m 29-2
Druk en variabel
In het midden van mei hebben Singles kans om tijdens een uitstapje iemand te ontmoeten. Deze maand staat sterk in het teken van begrip en recreatie. Je beleeft romantische momenten.

01-3 t/m 10-3
Je weg zoeken
Veel vissen experimenteren met de liefde. Liefdesavonturen en onzekerheid in contact of relatie bepalen je liefdesleven. Velen leven in een amoreuze periode met een sterke aantrekking of verliefdheid naar iemand toe. Momenteel lijkt die relatie zich nog niet te stabiliseren.

11-3 t/m 21-3
Actieve maand
Je zit niet stil in het verloop van mei. Het is een drukke tijd waarin je initiatieven neemt. Je ervaart mei als een krachtmeting. Opkomen voor jezelf is noodzakelijk. Er ontstaan conflicten met anderen. De laatste week van mei brengt leuke en romantische  liefdesmomenten met zich mee.