Verschillende lichaams aanpassingen.

Uiterlijk is een grote aandacht punt. We hebben duizenden hair en skin producten. Het lijkt erop dat we dit nog lang zullen hebben. Rolmodellen van jonge tienermeisjes en tienerjongens. zijn meestal personen die volop in beeld tevoorschijn komen en een constante represantatieve look moeten hebben voor de camera. Denk aan zangers en zangeressen, acteurs en actrices. Naast alle producten die je tegenwoordig kunt aanschaffen om je beste jij te zijn is er niet altijd iets wat je kan smeren om jezelf mooier te vinden. Het kan zijn dat je verschillende onzekerheden heb van je lichaam die je niet kunt verbergen en dolgraag zou willen veranderen. Plastische chirurgie biedt daarvoor een oplossing. Hier is een lijst van toepassingen die je kunt aanbrengen aan je lichaam.

Rimpels

Narmate je ouder word zul je last krijgen van een hangende huid. Niemand kan tijd tegen gaan, althans dat dachten we. Doormiddel van rimpel behandelingen kunnen chirurgen je gezicht recht trekken en ervoor zorgen dat je rimpels als het ware worden rechtgetrokken.

Facelift

Heeft je gezicht weinig volume en zit het maar slap en hangend uit? Dan is een gezichtsbehandeling misschien wel het nodige effect om je gezicht weer sprankelend over te laten komen. Een liquid facelift zorgt ervoor dat je gezicht een vollere en levendiger uitstraling sprankelt. Doormiddel van fillers zorgen chirurgen ervoor dat je gezicht opgevult word en zo het vollere effect doen doorschijnen. Het doel van een facelift is het doorgeven van een jongere effect zodat het fris en fruitig eruit ziet.

Neus

Neuzen zijn een groot aandacht punt van ons gezicht. Het steekt uit en zal waarschijnlijk als eerst opvallen bij mensen. Het is een cruciale gedeelte van je lichaam maar het kan bij sommige een last zijn. Je neus kan scheef staan of een hele vervelende bot hebben die ervoor zorgt dat je een soort van boog in je neus verschijnt. Een te grote neus kan ook ervaren worden als een probleem. Neuscorrecties kunnen ervoor zorgen dat je bepaalde features verkleind of aanschaft.

Lippen

Lippen komen in verschillende maten en vormen. Een behandeling aan de lippen kan op verschillende manieren. Het ligt aan de persoon in kwestie. De een heeft last van hangende lippen terwijl de ander het vervelend vind dat de lippen wat de dun overkomen. Hier is de oplossing voor om je lippen te laten opvullen.